Afbeelding

Turnsters AGV Losser naar finale

Algemeen

LOSSER - Afgelopen weekend hebben turnsters van Algemene Gymnastiek Vereniging Losser deelgenomen aan de Play-Off wedstrijd om zich te plaatsen voor de finale Turnen Dames Oost.

In de categorie Instap D1 turnde Puck Schoppink een hele goede wedstrijd, ze behaalde een tweede plaats en kreeg de zilveren medaille omgehangen. Teamgenootje Emily Mijwaart behaalde een goede vijfde plaats, Noa Mulder werd zevende en Yara Schasfoort achtste. Zij gaan allen door naar de finale. In de categorie Jeugd 2 F behaalde Lisanne Ziemerink een hele goede eerste plaats op sprong en werd ze vierde in het eindklassement. Ze behaalde hiermee ook een finale plaats. Lynouk Bruins kreeg van alle turnsters de hoogste score op balk en behaalde uiteindelijk een prima achtste plaats.

Nette resultaten
In de categorie Pupil 2 D1 behaalde Myron oude Nijhuis een hele goede derde plaats en kreeg de bronzen medaille en een plaats in de finale. Lieke van Eijsden werd twaalfde, Chinouk Stroïnk dertiende en Jinte Zwepink zeventiende. In de categorie Senior D turnde Lisan Brookhuis een hele goede wedstrijd maar wist zich met een goede veertiende plaats helaas niet te plaatsen voor de finale. De finale vindt plaats op zaterdag 23 maart in Wierden.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 6 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26