Afbeelding

Het beste uit jezelf halen

Algemeen

OLDENZAAL - Jarenlang was ze werkzaam in het bankwezen. Daar werd ze door collega's er al op gewezen, dat ze beter maatschappelijk werkster kon gaan worden.

In die tijd was ze collega's behulpzaam bij advies hoe te handelen bij reorganisaties die werden doorgevoerd. Maar ook in de privé sfeer van collega's en eigen familie was het Brenda die zich dienstbaar opstelde. "Niet dat ik mij ongelukkig voelde, maar meer om mijn leven op de rit te hebben en balans te blijven houden over mijn bestaan, nam ik afscheid van het bankwezen."

Life coach
Brenda Grafen (52) koos haar eigen weg en volgde de opleiding tot life coach, die ze met succes afsloot. Nu is ze vanuit haar kantoor aan huis anderen behulpzaam en coacht ze mensen om het leven van die ander, inhoud en vorm te geven, in persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk opzicht. Mensen raken steeds meer en vaker de weg kwijt, ze gaan dan op zoek naar inzicht, inhoud en zingeving van hun bestaan. De vragen die komen zijn dan: wie ben ik, wat kan ik, hoe sta ik in het leven, maar ook: wat wil ik? De life coach kan daarbij behulpzaam zijn. Er is behoefte aan rust en ontspanning en het zich bewust zijn van welzijn, welbevinden, en geluk.

Overzicht
Wanneer de mens het overzicht over zijn leven een beetje (soms veel) kwijt is, of wanneer je je eenzaam, leeg en alleen voelt, dan kan de life coach hulp en ondersteuning bieden bij het vorm en inhoud geven aan de kwaliteit van leven. Brenda wil mensen behulpzaam zijn om het beste uit zich zelf te halen en zeker op momenten als het tegen zit, als men niet meer weet wat te doen.

Wil je in contact komen met Brenda Grafen
Be Grateful
lifcoachbg@hotmail.com
06-22633618

foto en tekst Martin Meijerink

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50