Afbeelding
Foto: Maurice Perik

Gezellig Tutdeuzengala in Losser

Algemeen

LOSSER - De zevende editie van het jaarlijkse Tutdeuzengala komt er weer aan. De organiserende dames zijn al weer druk bezig om dit ook nu weer tot een spectaculair feest te maken.

Om te beginnen gaat het feest naar de vrijdagavond, 22 februari, om alle dames de kans te bieden het gala te kunnen meebeleven. En het weekend goed van start te laten gaan! Maanden van voorbereiding hebben ze er al opzitten. Het gala van de Tutdeuzen is eigenlijk best bijzonder, mede door de prachtige carnavaleske outfits van de dames, die hieraan veel tijd besteed hebben, om er tiptop uit te zien tijdens deze avond. Zelfs het personeel van Grand Café Smit en de artiesten doen hun uiterste best om een passend outfit te scoren. Ludieke thema's of actuele onderwerpen passeren de revue. Volop amusement deze avond met vele artiesten, Dj en natuurlijk een hapje en drankje!

Uitdaging
Als organisatie proberen ze elk jaar met een klein budget een geweldig feest neer te zetten en hebben ze hierin geen commerciële insteek. De organisatie is afhankelijk van trouwe en nieuwe sponsoren, en de inkomsten van de kaartverkoop. Dit jaar nemen zij afscheid van Mathilde Damhuis, het creatieve brein en oprichtster achter het Tutdeuzengala. Debbie Winters zal haar vervangen.

Op de kaart
De Losserse dames hebben dit feest goed op de kaart weten te krijgen na al die jaren, er word veel over gesproken. Je moet het gewoon een keertje mee hebben gemaakt dan praat je mee over dit geweldige mooie gala. Vrijdag 22 februari 2019 barst het Tutdeuzengala weer los. Dit zal gehouden worden in Grand Café Smit te Losser. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19:30 uur

Kaarten
De kaarten liggen te wachten bij Primera Marcel, Bruna of Grand Café Smit. Dit zijn de verkooppunten in losser. Er zijn 250 kaarten beschikbaar en op is op! Net als andere jaren is het gala uitsluitend toegankelijk voor dames vanaf 18 jaar. Met z'n tweeën, met de buurvrouwen, vriendinnen, clubgenoten, iedereen is welkom. Natuurlijk verkleed! Zie Facebook: Tutdeuzengala Losser of www.tutdeuzengala.nl.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 17 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26