Afbeelding

Nu-U Senioren coaching kan helpen om weer te genieten

Algemeen

ENSCHEDE - Ouder worden makkelijk? Wie heeft dat gezegd? Mensen zijn gevormd door opgedane levenservaringen. Iedereen heeft een verleden en iedereen verwerkt gebeurtenissen op zijn of haar eigen manier.

Is er een stuk(je) verwerking overgeslagen (vaak onbewust) dan kan dit op den duur de kop op steken. Momenten die dit versterken zijn onder andere het verlies van dierbaren door overlijden, maar ook de zware mantelzorgtaken voor naasten. Verder kunnen ook lichamelijke beperkingen hun impact hebben. Wanneer u uzelf niet meer nodig voelt in de maatschappij kan ook eenzaamheid op de loer liggen, zeker wanneer er weinig contact is met de kinderen door afstand, gezin of baan. Ook relatieproblemen door bijvoorbeeld de pensionering laten hun sporen na.

Geniet weer
En ondertussen geniet ú niet meer van de laatste verdiende levensfase… Nu-U Seniorencoaching is gespecialiseerd in ouderenproblematiek. Als seniorencoach begeleid ik u om uw verleden weer kleur geven, u te laten genieten, te helpen om gebeurtenissen een plek te geven, u met plezier terug laten kijken op een mooi, nuttig en dankbaar leven. Tevens geef ik workshops waarin in positieve zin, de alledaagse dag van vroeger weer beleefd wordt. Voor meer informatie belt u naar 06-54 36 56 34 (Ester) of mail naar ester@nu-u-seniorencoaching.nl

Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 21 uur geleden
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 21 uur geleden
Lekker eten, gezelligheid en gemeenschap. Daar draait het om bij het Suikerfeest. (Tekst: Martin Meijerink)
Gezellige afsluiting van de ramadan met het Suikerfeest 21 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 23 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker gisteren
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor gisteren
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg gisteren
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out gisteren