Afbeelding

Brandvijverconcert

Algemeen

OLDENZAAL - De Oldenzaalse Brandvijverconcerten trekken jaarlijks bij aanvang van de zomer vele muzikale vrienden naar Oldenzaal om te genieten van deze Brandvijverconcerten.

Hoogtepunt voor mij was het optreden tijdens het 10-jarig bestaan van de stichting Brandvijverconcerten (2017) met Ellen ten Damme die destijds samen optrad met ons Semper Crescendo dat toen 125 jaar bestond. Maar ook de jaarlijkse oudejaarsbijeenkomsten zijn voor de organiserende stichting Brandvijverconcerten hoogtepunten en tevens momenten om het oude jaar af te sluiten en een nieuw begin te maken. Oudejaarsavond was het een gezellig samenzijn aan de Bentheimerstraat waar rond de brandvijver een fraaie tent was opgebouwd en waar vuurkorven mede zorgden voor een gezellige sfeer. Secretaris Hans Kuipers en de vele vrijwilligers waren dan ook zeer verheugd over de belangstelling die werd getoond. Muzikale vrienden, genieters van samen afsluiten en opnieuw beginnen waren samen gekomen op de muzikale klanken die ver over de Bentheimerstraat klonken en ten gehore werden gebracht door de Oldenzaalse Mirrewinter hoornbloazers. Aan sfeer en gezelligheid ontbrak het dan ook niet. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de 3 J,s en percussionist P.V. Noteer alvast in uw agenda zaterdag 22 juni 2019. Brandvijverconcert thema: Muzikale zomeravond

foto en tekst
Martin Meijerink.

Afbeelding
Spreekuur autisme 1 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 21 uur geleden
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 23 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56