Afbeelding

Frisse Nieuwjaarsduik

Algemeen

OLDENZAAL - In heel Nederland gaat jong en oud op Nieuwjaarsdag voor het plezier het water in. Oldenzalers blijven hier niet bij achter, zeker niet wanneer men naast het plezier en ook nog een goed doel kan steunen met een duik in het water.

De nieuwjaarsdijk van Oldenzaal werd gehouden op de locatie Outdoor Challenge Park van Het Hulsbeek. Er waren weer meer deelnemers én toeschouwers dan voorgaande jaren. Om 13.00 uur werd het startsein gegeven en doken meer dan tweehonderd nieuwjaarsduikers in de vijver van Het Hulsbeek.

Goed doel
Dit jaar was het goede doel Stichting Ubuntu, waar Maarten Smidt en Carolien Blom de oprichters van zijn. Deze stichting heeft zich als doel gesteld om de levenskwaliteiten van kinderen in Oeganda te verbeteren. De kwaliteit van de nazorg van de deelnemers jong en oud was ook uitstekend. Na de frisse duik kon men lekker bijkomen onder de warme douche of in de hottub. Erwtensoep, broodjes met warme worst en warme drankjes completeerden het geheel na deze frisse duik. Waardering is op zijn plaats voor het organisatie comité dat terug kan zien op een goede en veilige nieuwjaarsduik 2019

Foto en tekst
Martin Meijerink.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 20 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26