Veilig vervoer met JW Paardentaxi

Veilig vervoer met JW Paardentaxi

DE LUTTE - Wanneer u zelf op pad gaat wilt u graag veilig reizen. En wanneer u met uw kostbare paard op pad moet, wilt u eveneens dat deze veilig van A naar B komt. Jan Willem van de Ven biedt daarom met zijn Paardentaxi passend vervoer aan.

Jan Willem van de Ven werkt vanuit De Lutte en specialiseert in het snel en veilig vervoeren van paarden. Van de Ven heeft een hippische opleiding genoten in Nederland en was tot 2011 zelf ruiter. Hij moest helaas als gevolg van een beroerte stoppen met de sport. Dit jaar begon hij met zijn nieuwe bedrijf, JW Paardentaxi. Er blijkt namelijk veel behoefte aan veilig en comfortabel vervoer.

Veilig vervoer
Het kan af en toe nodig zijn om met uw paard op pad te gaan. Bijvoorbeeld voor bezoek aan een kliniek, verkoopadres of dekstation. Wanneer u niet zelf over een paardentrailer beschikt kan de Paardentaxi een uitkomst zijn. Voor het vervoer maakt hij gebruik van een moderne paardenvrachtwagen van het gespecialiseerde bedrijf Roelofsen in Raalte. Er is plaats voor twee paarden die in optimaal comfort en veiligheid vervoerd kunnen worden. Een grote zijklep met lage instap maakt dit voor het paard makkelijker en dankzij de anti-slip vloer en met rubber beklede wanden staat uw paard bijzonder veilig tijdens het vervoer. De wagen beschikt verder over onder meer moderne klimaatregeling voor een hoog comfort van paard en begeleiding. Zo komen de paarden zonder stress aan op hun bestemming.

Concoursbegeleiding
Ook wanneer u deel gaat nemen aan een paardenconcours kan JW Paardentaxi zorgen voor passend vervoer en de begeleiding tijdens het evenement. Hier profiteert u van Jan Willem van de Ven's grote persoonlijke ervaring als ruiter.

Maak kennis
Jan Willem van de Ven informeert u graag over de mogelijkheden voor vervoer in uw specifieke situatie. Bel voor meer informatie met: 06-57 96 86 44, mail info@jwpaardentaxi.eu of kijk op de website: www.jwpaardentaxi.eu

Meer berichten
 
Auto zoeker