Afbeelding

Kerstmarkt in het park van Zuid-Berghuizen

Algemeen

OLDENZAAL - Op woensdag 19 december organiseren Impuls, basisschool de Leemstee, kinderdagverblijf Columbus en de werkgroep Zuid-Berghuizen een gezellige kerstmarkt.

In het park van Zuid-Berghuizen en in boerderij Stakenboer vindt op woensdag 19 december van 15.00 uur tot 20.00 uur, een gezellige kerstmarkt plaats. Zo zijn er meerdere kraampjes met leuke kerstspulletjes en is er een levende kerststal. In de tent wordt een kerstverhaal verteld van Charles Dickens, Scrooge, opgevoerd door toneelgroep Raar Bezoek Entertainment. DJ Freek draait de leukste kerstnummers en het koor 'Het Geluudke' uit de Lutte verzorgt een kerstconcert van 17.00 uur tot 18.00 uur. De midwinterhoornspelers zullen ook weer aanwezig zijn.

Hapje en drankje
Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd op de kerstmarkt. De klootschietersvereniging KV De Toekomst bakt gratis baklever en bakbloedworst. Zij willen hiermee de wijkbewoners bedanken voor de opbrengst van het oud papier. Verder verkopen de kinderen van basisschool de Leemstee zelfgemaakte artikelen, die ze op school hebben gemaakt. Kinderdagverblijf Columbus verkoopt wafels en kniepertjes. De opbrengst van de verkochte spulletjes, de wafels en kniepertjes gaan naar een goed doel. Dit keer is het goede doel de stichting Maria kapel, die onlangs in het nieuws was door ernstige vernielingen.

Komt u ook?
Zoals u al leest is er genoeg te beleven op deze gezellige kerstmarkt. U bent van harte welkom om langs te komen!

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 3 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26