Afbeelding

Pets & Co Losser viert 3-jarig bestaan

Algemeen

LOSSER - Dierenspeciaalzaak Pets & Co in Losser viert feest! Op 11 december vierde de winkel al weer het 3-jarig bestaan. Inmiddels weten veel dierenliefhebbers de weg naar de winkel te vinden.

Pets & Co is een veelzijdige zaak. De medewerkers geven u graag een goed advies bij aanschaf van al uw dierbenodigdheden, of u nu komt voor een speeltje voor de hond, voeding voor uw kat, een kooi voor uw cavia of natuurlijk: een mooi tropisch aquarium. Naast alle benodigdheden verkoopt Pets & Co ook knaagdieren en konijnen, vogels, (tropische) vissen en reptielen. Eigenares Kelly Helmhout heeft naast een grote passie voor dieren ook de training en ervaring om u een goed advies te geven bij aankoop van een dier of product. Zeker wanneer het gaat om voeding is er tegenwoordig veel te koop, zodat de voeding perfect op uw dier's behoefte en smaak afgestemd kan worden. Pets & Co voert een breed assortiment met kwaliteitsmerken. Iedere donderdag is ook dierenarts Bos van 16.00 tot 17.00 uur bij Pets & Co. U bent van harte welkom op dit spreekuur, ook voor het chippen en vaccineren van uw dier.

Feestje
Komende zaterdag 15 december viert Pets & Co Losser het 3-jarig bestaan met een gezellige open dag. Onder het genot van een hapje en drankje bent u van harte welkom om dit mee te vieren. Er is ook een loterij om 16.00 uur, waar diverse leuke prijzen te winnen zijn zoals een kussen, mand, krabpaal of hamsterkooi.

Hondentrimsalon
Naast de winkel beschikt Pets & Co ook over een eigen hondentrimsalon. Kelly Helmhout begon al in 2012 met deze salon. Alle honden, groot en klein, zijn van harte welkom voor de best mogelijke behandeling van de vacht. Ook hier mag u rekenen op goed advies en een uitstekend resultaat. Een volledige behandeling omvat dan, naast het scheren/knippen/plukken, ook wassen en drogen, nagels knippen, oren uitplukken en schoonmaken en, indien nodig, anaalklieren uitdrukken. Richtprijzen zijn dan ongeveer tussen de 38 en 48 euro voor een Jack Russel Terrier, Teckel of andere kleine hond. Voor een middelgrote hond zoals een Friese Stabij, Border Collie of Cocker Spaniel bent u tussen de 48 en circa 65 euro kwijt. Voor een grotere hond zoals een Duitse Herder, Golden Retriever of Husky zitten de prijzen rond de 60 tot 80 euro. Elke laatste zaterdag van de maand is het wasdag; wassen & drogen met 25% korting! Zonder afspraak van 09.00 tot 17.00 uur!

Penning graveren
Bij Pets & Co kunt u nu ook terecht om uw eigen hondenpenning direct, ter plekke, zelf te graveren!

Kom langs
Pets & Co Losser is gevestigd aan de Brinkstraat 4a. Bel met: 053 - 851 71 94 of kijk op onze Facebookpagina's!

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 3 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26