Afbeelding
Foto: roelpieper

Cursus elektra in Hengelo

Algemeen

Mijn naam is Cor Leemkuil en ik start op 15 januari met een korte cursus 'Elektra in en om het huis' bij de Volksuniversiteit.

Na jarenlang les te hebben gegeven aan jongeren en volwassenen in het formele onderwijs ben ik onlangs met pensioen gegaan. Mensen opleiden tot vakbekwame werknemers gaf mij altijd zeer veel voldoening. Met mijn passie voor het lesgeven en elektra heb ik besloten om een cursus 'Elektra in en om het huis' bij de volksuniversiteit te gaan verzorgen. De praktische cursus die ik bij de Volksuniversiteit geef is voor iedereen die kennis willen opdoen van elektra in en om zijn of haar huis om vervolgens zelf op een veilige en verantwoorde manier te kunnen klussen. Maar je leert ook wanneer het toch verstandiger is om een vakman in te schakelen.

Cursussen
Bij de volksuniversiteit Hengelo worden er verschillende cursussen aangeboden. De Volksuniversiteit biedt cursussen aan over uiteenlopende onderwerpen. De cursussen worden gegeven door docenten die ervaren zijn in hun vakgebied. De cursussen worden gegeven in Almelo of Hengelo, dit staat dan vermeld bij de cursus die u gaat volgen.

Informatie
Wilt u graag op de hoogte blijven van de cursussen die u kunt volgen bij de Volksuniversiteit Hengelo? Voor het hele aanbod aan cursussen van de Volksuniversiteit, de actuele cursusdata en andere overige informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl.

Cor leemkuil

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 8 minuten geleden
Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Afbeelding
Waarom een kampeertent essentieel is voor de perfecte kampeertrip 13 apr, 11:28
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04