Afbeelding

Snelle realisatie nieuwe woningen in Ootmarsum

Algemeen

OOTMARSUM - De gemeente Dinkelland sluit komende week de kaveluitgifte af voor de bouw van acht nieuwe woningen in Ootmarsum.

Het gaat om een bouwblok aan de Commanderiestraat; het veel besproken plan dat nu eindelijk vorm krijgt. Op een braakliggend stuk grond dat grenst aan de begraafplaats komen dan twee vrijstaande woningen en zes twee-onder-één-kapwoningen. De kaveluitgifte is inmiddels gestart en belangstellenden hebben nog tot en met 4 december de tijd om een voorkeur voor een kavel aan te geven bij de gemeente. De officiële toewijzing van de kavels staat dan gepland voor 6 december.

Volgende stappen
Het bestemmingsplan voor dit bouwplan is inmiddels onherroepelijk. De voorbereidingen voor het bouwrijp maken zijn in volle gang. Het is de bedoeling dat de grond in het voorjaar bouwrijp wordt. Omdat wonen een belangrijk onderwerp is voor de inwoners, heeft wethouder Ben Blokhuis een rondje gemaakt langs de kernen en gesproken met de kernraden. De laatste gesprekken werden afgelopen week gehouden. 'Ik ben blij dat we in Ootmarsum weer een aantal woningen kunnen bijbouwen. Daarmee voorzien we in de behoefte van onze inwoners."

Inschrijven
Bent u geïnteresseerd in een kavel in dit plan en bent u nog niet ingeschreven als bouwgrondzoekende? Neem dan contact op met de gemeente Dinkelland. Kijk voor alle beschikbare kavels en de diverse bouwplannen op kavelsindinkelland.nl.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 13 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03