Afbeelding

Kom kachels kiek'n!

Algemeen

OLDENZAAL - De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken! Buiten kun je lekker een frisse neus halen en binnen kan de kachel of haard weer aan. Warm, behaaglijk en een echte eyecatcher in je interieur! Tijdens het Stookweekend op 22, 23 en 24 november kun je aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal het uitgebreide assortiment van Boudrie Kachels en Haarden bewonderen. Voor iedereen is er wat te kiek'n: van houthaarden, gashaarden en elektrische haarden tot pelletkachels.

Met de gashaard verwarm je elke ruimte op een gemakkelijke manier. De meest moderne en energiezuinige exemplaren staan in de sfeervolle showroom opgesteld. De haarden geven een natuurgetrouw vuurbeeld dat nauwelijks nog van de houthaard te onderscheiden is. Een productspecialist van het merk Element4 zal je verbazen over de realistische oplossingen van de gashaard. Dat nieuwbouwwoningen niet meer worden uitgevoerd met een aardgas aansluiting, betekent niet dat de gashaard uit de Nederlandse woonkamer verdwijnt. Moderne gashaarden zijn uitvoerbaar op "het nieuwe gas". Ook gashaarden die nu verkocht worden, kunnen later aangepast worden.

Modern design
Ken je het merk Hase al? Behalve de techniek, staan hun kachels bekend om het mooie design. Je kunt kiezen uit vele vormen en maten, vier kleuren staal, diverse kleuren keramiek of speksteen. De energiezuinige houtkachels halen gemakkelijk een rendement van meer dan 80%. Hierdoor kun je honderden euro's per jaar besparen op je energierekening!

Houthaarden
Ook de houthaarden van het merk Brunner zijn tijdens het Stookweekend brandend te zien en je kunt een groot assortiment pelletkachels van Nordic Fire bewonderen. Een pelletkachel is duurzaam en financieel aantrekkelijk met €500,- subsidie. Bovendien krijg je bij aanschaf tijdens het Stookweekend 1000kg pellets voor de Nordic Fire cadeau!

Kom langs
In de vernieuwde showroom zijn meer dan 120 modellen kachels en haarden (brandend) te zien. Ook kun je er voor accessoires en montage terecht. De openingstijden in het Stookweekend zijn als volgt: donderdag 22 november: 10.00 - 20.00 uur. Vrijdag 23 november: 10:00 - 20:00 uur. Zaterdag 24 november bent u van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op: www.boudriekachels.nl

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 19 apr, 15:41
Lekker eten, gezelligheid en gemeenschap. Daar draait het om bij het Suikerfeest. (Tekst: Martin Meijerink)
Gezellige afsluiting van de ramadan met het Suikerfeest 19 apr, 15:04
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 19 apr, 13:12