Afbeelding

Alleen, hoe verder?

Algemeen

OLDENZAAL - Op donderdag 6 december gaan de bijeenkomsten 'Alleen, hoe dan verder?' weer van start in Oldenzaal. 'Alleen, hoe dan verder' zijn zes bijeenkomsten voor weduwen en weduwnaars vanaf 60 jaar. Het centrale thema is: Hoe geef ik mijn leven na het overlijden van mijn partner weer inhoud?

Het overlijden van een partner brengt veel verdriet met zich mee. De eerste weken na het overlijden zijn vaak hectisch en na enkele maanden wordt het stil. Dit is vaak het begin van een moeilijke periode. Het besef dat men alleen verder moet dringt door. Vaak is er de behoefte om over dit verdriet en gemis met anderen te kunnen praten. Anderen die hetzelfde meemaken.

Bijeenkomsten
Tijdens zes bijeenkomsten kunnen mensen hun ervaringen en gevoelens omtrent het verlies van hun partner met elkaar delen. Tevens komt aan de orde hoe men het leven zonder partner weer in kan vullen. Ook wordt informatie gegeven over (ontmoetings)activiteiten, sportmogelijkheden, vrijwilligerswerk etc. in Oldenzaal.

Informatie
De bijeenkomsten worden georganiseerd door Impuls en vinden plaats bij Impuls Breedwijs, Helmichstraat 42b, op de donderdagmiddag van 13.30-15.30 uur. Deelname kost € 10,-. Wilt u zich opgeven of wilt u meer informatie? Bel dan met Impuls via telefoonnummer 0541-571414 en vraag naar Ria Heijdens. E-mailen kan ook: r.heijdens@impuls-oldenzaal.nl.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 6 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 13 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03