Afbeelding

Pinokkio in de Jungle

Algemeen

HENGELO - Op zondag 7 oktober is in de grote zaal van Schouwburg Hengelo de voorstelling 'Pinokkio in de Jungle' te zien vanaf 14.30 uur.

Gespeeld en uitgebeeld door: Harmonieorkest 'Eendracht-Excelsior' onder leiding van Remco van Viersen. Theatergroep 'Barst', onder leiding van Rinus Morsink, m.m.v. pianist Evander Eijsink. Slagwerkgroep 'Clatch' (onderdeel Muziekvereniging Eendracht-Excelsior), onder leiding van René van der Struik. Toegangsprijs: volwassenen 10 euro. Jeugd tot en met 14 jaar 3 euro. Kaartverkoop via Schouwburg Hengelo.

Bijzondere samenwerking
Muziekvereniging Eendracht-Excelsior en Theatergroep Barst hebben de handen ineen geslagen om samen een cultureel spektakelstuk neer te zetten in Schouwburg Hengelo. Allebei "echt Hengelo" en ook allebei iets te vieren. De Eendracht en Excelsior hebben 5 jaar geleden het idee opgevat om te onderzoeken of een fusie van beide muziekverenigingen mogelijk zou kunnen zijn. Om daarmee qua muziekvormen een grote en gevarieerde muziekvereniging te worden. De uitkomst van dit onderzoek is zeer positief, de voorbereidingen voor een fusie zijn in volle gang en die fusie zal in 2019 zijn beslag krijgen. Dus met deze 5 jaar voorbereiding iets om blij mee te zijn. Theatergroep Barst viert dit jaar een echt jubileum, zij bestaan namelijk 20 jaar! Onder de bezielende leiding van Rinus Morsink heeft de theatergroep al heel wat successen behaald op vele podia, in zowel binnen- als buitenland, in de open lucht en bij zaaloptredens. Zij worden begeleid door pianist Evander Eijsink, die als solist reeds diverse prijzen in de wacht heeft gesleept. Eendracht Excelsior en Barst gaan graag de uitdaging aan om samen iets unieks en moois op de planken te brengen. Pinokkio in de Jungle, orkest en theatergroep hebben een mix van Disney-items creatief omgevormd tot een voorstelling in de Schouwburg waar het voor oog en oor genieten wordt.

Lekker eten, gezelligheid en gemeenschap. Daar draait het om bij het Suikerfeest. (Tekst: Martin Meijerink)
Gezellige afsluiting van de ramadan met het Suikerfeest 13 minuten geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 2 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 2 uur geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 2 uur geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 2 uur geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 2 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 2 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 4 uur geleden