ENSCHEDE - Patrick Hermans en Singalita Dalhoeven van online marketingbureau Sqoop in EnschedeEDITIE: ONDERNEMERFOTO: Emiel Muijderman EVM20161020
ENSCHEDE - Patrick Hermans en Singalita Dalhoeven van online marketingbureau Sqoop in EnschedeEDITIE: ONDERNEMERFOTO: Emiel Muijderman EVM20161020 Foto: Emiel Muijderman

Met SQOOP Online Marketing scoor je hoger!

Algemeen

TWENTE - De online aanwezigheid van je bedrijf is belangrijker dan ooit. Toch laten veel bedrijven de online mogelijkheden onbenut omdat ze geen of een sterk verouderde website hebben. Daarnaast laat de vindbaarheid vaak te wensen over. Er zijn verschillende factoren van invloed op de vindbaarheid van je website. Dit zijn de drie belangrijkste ranking factoren volgens SQOOP Online Marketing.

1. Laadsnelheid
Google vindt de laadsnelheid van je website erg belangrijk en straft websites die (te) langzaam laden daarom direct af. Optimaliseer daarom de laadsnelheid, want dit heeft een positieve invloed op de ranking. Check en optimaliseer vooral de snelheid voor mobiele gebruikers, want anders loop je het risico niet gevonden te worden!

2. Mobielvriendelijk
Mobiel internet groeit. Daarom richt Google zich steeds meer op mobiel en laat mobielvriendelijkheid steeds meer meetellen in de ranking. Zorg er daarom voor dat je website responsive is. Dat betekent dat de website meeschaalt en zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarop het geopend wordt. Een absolute must!

3. Beveilig je website!
Daarnaast is ook veiligheid een belangrijke ranking factor. Websites met een beveiligde verbinding scoren aanzienlijk beter. Een beveiligde website leidt tot een betere online gebruikerservaring. En dat is precies wat Google wil. Een website met een beveiligde verbinding herken je direct aan een groen slotje voor het webadres.

Bedreiging? Kans!
Online succes begint bij een gebruiksvriendelijke website die goed gevonden wordt. Wil jij goed vindbaar zijn en profiteren van de nieuwe online mogelijkheden? Neem dan contact op met SQOOP Online Marketing via 053 – 234 03 02 of stuur een e-mail naar info@sqooponline.nl.

Wij zijn hét online marketing bureau uit Enschede dat blij maakt. Daarvoor richten wij ons op het bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 14 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26