Afbeelding

Kaartverkoop voor wedstrijd FC Twente – Sparta Rotterdam

Algemeen

ENSCHEDE - Vrijdag 17 augustus speelt FC Twente haar eerste duel van het seizoen in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd start om 20.00 uur in de Grolsch Veste. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart.

In de vorige ontmoeting lukte het FC Twente niet om te winnen van Sparta Rotterdam. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 1-1. FC Twente was de betere van de twee maar kwam in de 63e minuut op achterstand. Fred Friday schoot de bal binnen op aangeven van Michiel Kramer. In de 85e minuut maakte Haris Vuckic gelijk. FC Twente ging in de slotseconden op jacht naar het winnende doelpunt, maar verder dan een schot tegen de lat van Danny Holla, kwam het niet. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Kaarten voor de wedstrijd zijn beschikbaar vanaf €12,50 en te verkrijgen via www.kaartverkoop.fctwente.nl en bij de receptie van De Grolsch Veste. Voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam heb je geen ClubCard nodig.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 13 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57