Afbeelding

College van B&W Oldenzaal op locatie

Algemeen

OLDENZAAL - "Verbinden door los te laten", onder dit thema gaat het college van de gemeente Oldenzaal de komende vier jaar samen met inwoners en organisaties in de stad aan de slag.

Het college zet in op het versterken van de verbindingen met en tussen de inwoners en organisaties die onze stad rijk is. Een eenvoudige manier daarvoor is vergaderen op locatie. Iedere dinsdagochtend is de reguliere vergadering van het college van B&W en vanaf juli 2018 gebeurt dat eens per maand op een locatie in de stad. Dat kan bij een bedrijf zijn, een school, in de kantine van een sportvereniging, bij een zorginstelling of ergens anders: het college staat overal voor open. De organisatie waar het college te gast is kan voor de collegevergadering van die dag een onderwerp inbrengen en hierover samen met het college in gesprek gaan. Op deze manier krijgt de lokale politiek een zichtbaar profiel voor de inwoners van Oldenzaal. Ook wordt de kloof tussen burgers en politiek die men nogal eens waarneemt kleiner.

Eerste bezoeken
Het college start de reeks van vergaderingen op locatie met bezoeken aan de Siers Groep en Twents Carmel College locatie De Thij. Daarnaast blijven ook de reguliere bedrijfsbezoeken (dinsdagmiddag) eens per maand op de agenda van het college staan.

Bij u op locatie?
Lijkt het u interessant om het college te ontvangen binnen uw organisatie? Is het college welkom om te vergaderen op uw locatie en wilt u graag met ze in gesprek over een door u gekozen onderwerp? Neem dan contact op met onze accountmanager bedrijven: Rob Olde Riekerink (06 25 64 10 31 of r.olderiekerink@oldenzaal.nl).

Informatie
Lees meer op: www.oldenzaal.nl/collegeoplocatie

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 12 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03