Afbeelding

Welkom in het Badepark Bentheim!

Algemeen

BENTHEIM - Zomer, zon, zonneschijn: het natuurbad in het Badepark Bentheim nodigt met haar weidse en aantrekkelijke oppervlakte uit tot onbegrensd zwemplezier!

Ingebed in de natuur genieten alle gasten van het chloorvrij baden: door de kiezels wordt het water op natuurlijke wijze gereinigd en biedt daardoor constant schoon zwemgenot. Een grootse speel- en ligweide met speelplaats zoals een beachvolleybal- en voetbalveld, omlijnt het zeker 1800 vierkante meter grote wateroppervlak.

Tarieven
Voor kinderen bedraagt het dagtarief in het natuurbad 1,50 euro, voor volwassenen 3,00 euro en voor families (2 volwassenen en maximaal 3 kinderen) slechts 7,00 euro. Daarnaast kan tegen een meerprijs ook het veelzijdige belevenisbad gebruikt worden. Groot of klein: het familiebad biedt een ieder afwisselend zwemplezier. De 60 meter lange glijbaan uitproberen, in de schommelgrot je laten omver sproeien of je door het stromingskanaal laten meedrijven ... gewoonweg heerlijk!

Volop genieten
De zwemmers kunnen ook in het ruime sportbad rustig hun baantjes trekken. En voor de kleintjes heel groots: het prachtige speellandschap met de sproeiende wateregel, de fonteinen, de glijbaan en veel meer kindvriendelijke speelementen bieden allen enorm veel plezier! Het exclusieve en aantrekkelijke saunalandschap is ook 's zomers weer een ontspannende highlight. 5 Aantrekkelijke sauna's en de wonderschone aangelegde natuurlijke zwemvijver nodigen uit tot relaxen en recreëren. Het nieuwe wellnessbereik "Pure Silk" werd in oktober 2017 ingewijd en biedt haar gasten vakkundige massages, kosmetische behandelingen en - uniek in de omgeving - Hamam behandelingen. Kortom, u kunt even helemaal tot rust komen! Kijk voor meer informatie op: www.badepark-bentheim.de .

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 3 minuten geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26