Afbeelding

Hengelo wordt slimmer met: Frieda Eisen

Algemeen

Ik ben Frieda Eisen en geef in oktober de cursus Mindfulness bij de Volksuniversiteit in Hengelo en Almelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

Ik ben van Drentse origine en opgegroeid op de boerderij. Ik houd van buiten zijn en ben een fervent wandelaar. In 2013 heb ik meegedaan aan de beklimming van de Alpe d'Huzes. Ik ben een doener, creatief en mag graag gebruik maken van visuele methodes bij de coaching en trainingen die ik geef.

In 2008 heb ik kennis gemaakt met Mindfulness tijdens een therapeutische training. Vanaf dat moment ben ik bewuster gaan leven en was mijn belangstelling voor de Mindfulness aangewakkerd.

Ik heb de studie Toegepaste Psychologie gedaan en diverse scholingen op het gebied van Mindfulness en Coaching. Mindfulness klinkt voor sommigen als iets zweverigs, iets geheimzinnigs. Voor mij als nuchtere Drentse heeft het een heel andere lading. Wat is er geheimzinnig aan stevig met je beide voeten op de grond staan? Aan gewoon ademhalen? Aan mild zijn voor jezelf? Ik ben overtuigd van de werking ervan en mede daarom blijf ik open staan voor wijsheden uit alle tijden en culturen. Mijn passie voor Mindfulness neemt toe door resultaten die ik zie en hoor tijdens de trainingen. Het is erg fijn om te horen dat deelnemers bewuster gaan leven en meer balans vinden in hun dagelijkse bestaan. Ik hoop u graag in het najaar te mogen ontmoeten.

Frieda Eisen
www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 12 minuten geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 27 minuten geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 35 minuten geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 41 minuten geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 46 minuten geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 1 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29