Afbeelding
Foto: Merel Quekel

De culinaire tuin van nu!

Algemeen

TWENTE - Het is bijna zomer en de lange avonden in de tuin komen er weer aan. Lekker met genieten met vrienden of familie, een wijntje en de barbecue. De nieuwe tuintrend sluit daar naadloos op aan, we gaan deze zomer namelijk voor een heuse kooktuin!

Bij de kooktuin of de culituin staat de culinaire outdoor beleving centraal. Temidden van uw eigen moestuin ontspant u aan de riante eettafel terwijl u wacht op de huisgemaakte pizza die in de steenoven wordt gebakken, klinkt heerlijk toch? Lees hier hoe u van uw tuin de perfecte culituin maakt.

Alle gemakken
De kooktuin is van alle gemakken voorzien, dat gaat veel verder dan een barbecue of een Skottelbraai. We zien uitgebreide buitenkeukens, een buitenhaard of misschien zelfs wel een steenoven voorbij komen. Qua meubilair kunt u meegaan in de industriële trend van nu en kiezen voor een mooie robuuste en grove houten tafel als eyecatcher. Maak het af met een romantisch veldboeket en gezellig dineren is gegarandeerd. Daarnaast is uw culinaire tuin natuurlijk niet compleet zonder een moestuin. Als u meer wilt dan een moestuin of er geen ruimte voor heeft, kunt u ook kiezen voor verticaal groen. Maak aan de schutting bijvoorbeeld een constructie met potjes met diverse kruiden, voilà: uw eigen kruidentuintje! Met verse kruiden maakt u uw culituin helemaal af en daarnaast staat het ook nog eens gezellig. Voeg dus eens uw eigen culinaire items toe aan uw tuin en geniet volop van de lange zomeravonden!

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50