Afbeelding

Meubeltentoonstelling bij ROC van Twente

Algemeen

HENGELO - Net als voorgaande jaren is er ook dit keer een meubeltentoonstelling bij het ROC van Twente. Het getoonde werk bestaat uit eindexamenwerkstukken van studenten van de opleidingen meubelmaken en interieurbouw.


De meubeltentoonstelling wordt vandaag, vrijdag 15 juni, officieel geopend voor het publiek. Alle werken zijn vanaf 16.30 uur vanmiddag dagelijks te bewonderen in De Gieterij. Bezoekers zijn dagelijks welkom van 10.00 tot 22.00 uur en de tentoonstelling staat nog tot en met woensdag 27 juni. Genoeg tijd om op uw gemak een kijkje te nemen bij het werk van de volgende generatie meubelmakers en interieurbouwers die Nederland rijk is. De studenten hebben hun best gedaan om het beste uit zichzelf te halen en te laten zien aan het publiek.

Wedstrijd
Voor de studenten is dit een spannende tijd. Behalve dat het door hun geproduceerde werk wordt tentoongesteld en te bezichtigen is voor bezoekers, is er ook een wedstrijdelement in de tentoonstelling verwerkt. Tijdens de officiële opening zal ook de winnaar van deze wedstrijd bekend worden gemaakt.

Gezamenlijk
De wedstrijd en tentoonstelling zijn een gezamenlijk initiatief die stand zijn gekomen met behulp van het ROC van Twente en het Samenwerkingsverband Meubelindustrie en Interieurbouw Twente/Salland. De Gieterij zal de komende weken dan ook in het teken staan van de eindexamenwerken van deze studenten van de verschillende opleidingen.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 16 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26