Afbeelding

Autogroep Twente organiseert familiedag in Waarbeek

Algemeen

HENGELO - Zonder loyale klanten heeft geen enkel bedrijf bestaansrecht. In onze moderne tijd waarbij de focus veelal ligt op het binnenhalen van nieuwe klanten wordt dat nog wel eens vergeten. Zo niet bij Autogroep Twente. Zij zijn zich bewust van het feit dat ze hun rijke geschiedenis voornamelijk te danken hebben aan een grote groep trouwe klanten. Daarom organiseert Autogroep Twente op zondag 27 mei a.s. een Familiedag in de Waarbeek.

"Hoogste tijd om onze klanten te bedanken en we pakken het dit keer groots aan" aldus Gerben Lesscher, directeur en zoon van de oprichter van Autogroep Twente. Speciaal voor dit evenement heeft het bedrijf familiepark de Waarbeek afgehuurd. Van 10.00 tot 17.00 uur gaan de deuren alleen open voor de klanten van Autogroep Twente. "De Waarbeek is net als Autogroep Twente een begrip in de regio en sluit qua doelgroep mooi op die van ons aan: gezinnen met (klein)kinderen.

Vol park
"Wij gaan voor een vol park en nodigen daarom alle klanten en Hyundai rijders van Twente uit voor onze familiedag" Uiteraard zal het park voor deze gelegenheid aangekleed in Autogroep Twente stijl en worden er extra activiteiten en shows georganiseerd. Belangstellenden kunnen vrijkaarten reserveren via de website www.autogroeptwente.nl Voor de kaarten geldt; op is op en daarom is verstandig om zo snel mogelijk kaarten te reserveren.

Over Autogroep Twente
Autogroep Twente is in de ruim 55 jaar dat ze nu bestaan uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van mobiliteit in Twente. Autogroep Twente is zelfstandig Hyundai dealer en heeft daarnaast een zeer ruim aanbod van alle merken occasions. Ze hebben vestigingen in Hengelo, Enschede en Harbrinkhoek. Tevens is er de leasemaatschappij Autolease Twente, Autogroep Twente Finance, Autohopper Twente en Autoschadeherstel Jelle. Met alle bedrijven is Autogroep Twente in staat een totaaloplossing te bieden voor uw mobiliteit.

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 1 uur geleden
Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Afbeelding
Waarom een kampeertent essentieel is voor de perfecte kampeertrip 13 apr, 11:28
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04