Afbeelding

FC Twente – NAC Breda

Algemeen

ENSCHEDE - Zondag 6 mei speelt FC Twente haar laatste competitieduel van dit seizoen thuis tegen NAC Breda. Deze thuiswedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur. Steun FC Twente in De Grolsch Veste!

NAC Breda kwam in totaal 46 keer op bezoek in Enschede. FC Twente won in eigen huis 29 keer terwijl NAC Breda 5 keer wist te winnen in De Grolsch Veste. Beide clubs speelden 11 keer gelijk tegen elkaar. De vorige keer toen NAC Breda op bezoek kwam in De Veste werd het een gelijkspel. FC Twente begon goed aan het duel en scoorde in de 6e minuut de 1-0. Het doelpunt kwam op naam van Luc Castaignos. FC Twente dacht de 3 punten in eigen huis te houden maar in de laatste minuten van de wedstrijd ging het alsnog mis. Erik Falkenburg scoorde in de 89e minuut de 1-1. Voor de wedstrijd tegen NAC Breda heb je geen Clubcard nodig. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, ga naar www.kaartverkoop.fctwente.nl of kom naar de Fanstore.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 2 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57