Afbeelding

Symphonic Rock Night doet ook Hengelo aan

Algemeen

HENGELO - De spectaculaire theatershow Symphonic Rock Night doet op zaterdag 31 maart ook Schouwburg Hengelo aan. Kenners voorspellen dat de 2,5 uur durende voorstelling één van de toonaangevende shows wordt in het lopende theater-seizoen.

Het gloednieuwe theaterconcert, met als ondertitel 'A complete evening', dat 2 maart van start ging, is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen een groot aantal topmuzikanten uit het symfonische rock- en prog-genre. Een 12-koppige band zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken uit de symfonische rock als 'Shine on you crazy diamond', 'The Cinema Show' en 'Fools Ouverture'. ''Dit spektakel is in 2016 ontstaan als eenmalige gebeurtenis, maar inmiddels in kwaliteit doorgegroeid tot een 2,5 uur durende theatershow'', aldus bassist Edwin Boer. Symphonic Rock Night staat dit seizoen voor het eerst geprogrammeerd in de Nederlandse schouwburgen. Wat kunnen we verwachten? Boer: ''Bijna 20 legendarische rocksongs van bands als Yes, Pink Floyd, Genesis, Camel, Alquin, Solution, Supertramp, Rush en Gino Vannelli. Met een ontzettend leuk gezelschap van door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen."

Informatie
De Symphonic Rock Night is van 2 maart 2018 t/m 5 mei 2018 te zien in de Nederlandse theaters. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de Nationale Theaterkassa of via de websites van de theaters. Meer informatie op: www.symphonicrocknight.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 24 minuten geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26