Afbeelding

Riëtte Kruize directeur Stadstheater De Bond

Algemeen

Riëtte Kruize wordt de nieuwe directeur van Stadstheater De Bond in Oldenzaal. Dat heeft Harry Tossaint, de bestuursvoorzitter, bekend gemaakt. Kruize (42) is nu nog als theatermanager werkzaam bij theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Riëtte Kruize volgt Monique in het Veld, die onlangs de overstap maakte naar het Focus Filmtheater in Arnhem, op bij het Oldenzaalse theater. Ze start per 1 mei met haar nieuwe functie. Riëtte heeft ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in Twente: "Ik ben heel blij met mijn benoeming en sta te popelen om kennis te maken met de inwoners van Oldenzaal. Stadstheater de Bond staat bekend om de mooie programmering en de medewerkers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor de glimlach op het gezicht van de bezoekers. Ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken. De beleving en die glimlach vind ik het allerbelangrijkste. Of je nu een voorstelling bezoekt, met je schoolklas zelf op het toneel staat of je laat inspireren op een zakelijke bijeenkomst."

Eerdere ervaring
Riëtte begon in de jaren '90 haar loopbaan bij het Theaterhotel in Almelo en kwam via diverse werkgevers in 2013 in Assen terecht bij theater De Nieuwe Kolk. Daar is zij o.a. verantwoordelijk voor het aansturen van het medewerkers- en vrijwilligersteam, het borgen van de professionele dienstverlening en het zorgen voor optimale publieksbegeleiding.

Ambitie
Het Oldenzaalse Stadstheater De Bond loopt al zeer goed en biedt een breed scala aan leuke optredens en activiteiten voor een brede doelgroep. De ambitie is om dit de komende jaren nog verder te versterken en ook nieuwe bezoekers te trekken.

Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 14 minuten geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 29 minuten geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 37 minuten geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 44 minuten geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 48 minuten geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 1 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29