Afbeelding

Hengelo wordt slimmer met: Robin Heuten

Algemeen

Ik ben Robin Heuten en geef vanaf 3 april de cursus Budgetteren bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf in Haaksbergen.

Als geregistreerd financial life planner ben ik opgeleid om jou te motiveren het beste uit je leven te halen. Ik zet de voortdenderende trein van jouw leven even stil. En ik nodig jou uit om te ontdekken hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien en welke financiële kaders daarvoor nodig zijn. Om de verleiding van geld te weerstaan laat ik je anders kijken naar geld. Door de "psychologie van geld" te kennen ga je andere financiële keuzes maken. Keuzes die passen bij jouw leven. En zo zou het toch moeten zijn? De cursus budgetteren is voor iedereen die minder geld uit wil geven en meer wil overhouden.

De Volksuniversiteit Hengelo biedt een breed scala cursussen aan voor uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud. Het is dus zeker eens de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website; www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50