Afbeelding

Kom langs voor Pasen bij kinderboerderij De Höfte

Algemeen

OLDENZAAL - Op woensdag 28 maart vieren we bij kinderboerderij de Höfte van 14:00 tot 16:30 uur het begin van de lente met allerlei gezellige paas-doe dingen voor kinderen.

We hebben weer een gevarieerd programma met knutselwerkjes en buiten spellen. De Paashaas komt ons bezoeken en hij gaat eieren in het eikenbosje verstoppen, die de kinderen dan kunnen zoeken. Als van ouds kunnen de kinderen eieren schilderen of een paasbakje maken onder toeziend oog van onze handige vrijwilligers. En als je dan trek krijgt ga je buiten boven het vuur een heerlijk warm broodje bakken. Nieuw is dit jaar het Buitenspel, georganiseerd door Natuurfontein Oldenzaal. Een leuk spel waar alle kinderen aan deel kunnen nemen. En uiteraard kun je onze dieren bewonderen. We hebben jonge lammetjes en kuikentjes en er is zelfs een speciale knuffelstal voor de lammetjes. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, er is drinken en iets lekkers verkrijgbaar, de catering wordt dit jaar verzorgt door de praktijkschool uit Oldenzaal.

Eieren en cursus dierenwelzijn
Sinds kort verkopen we bij de Höfte ook verse biologische eieren van de Boderie uit Albergen. Tijdens Pasen bij de Höfte hebben we een kraampje waar je de eieren kunt kopen en vragen kunt stellen aan onze vrijwilligers over de herkomst van deze eieren. Ook kun je op deze middag informatie vragen aan medewerkers die de cursus Dierenwelzijn gaan geven, die je binnenkort bij de Höfte gratis kunt gaan volgen. Deze cursus is voor iedereen vanaf 16 jaar, die huisdieren heeft of erover denkt deze aan te schaffen. Kortom het wordt weer een gezellige middag bij De Höfte. Entree is gratis, voor enkele onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Voor meer informatie volg onze facebookpagina of kijk op www.dehofte.nl

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50