Afbeelding

Trotse Tukker hangt Twente aan de muur

Algemeen

TWENTE - De échte trotse Twentenaar heeft hart voor zijn streek. Hij ademt FC Twente, de Dinkel stroom door zijn aderen en van de Plechelmusbasiliek tot de Enterse klomp, hij voelt zich thuis in onze streek. En deze Twentenaar wil natuurlijk altijd een stukje Twente aan de muur hebben. Tukker Life biedt daarom een bijzondere, nieuwe reproductie van een handgemaakt stuk kalligrafie aan.


Tukker Life liet een speciaal kalligrafie-kunstwerk maken door kunstenaar Lex van Elten. Hij komt uit Hengelo en woont in Amersfoort en specialiseert in bijzondere interpretaties van stads-skylines onder de noemer Citystilo. Zo tekende hij bijzondere werken over Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Leiden, Paramaribo en andere steden en gebieden. Nu is er dus ook een echte Twentse variant.

Het concept
Het werk omvat een kaart van de regio Twente, opgebouwd uit plaatsnamen. Deze zijn doorspekt met herkenbare gebouwen en objecten zoals de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, straaljagers die representatief zijn voor de voormalige luchtmachtbasis, de Grolsch Veste en natuurlijk ook de natuur rond de Holterberg. De Dinkel en het Twentekanaal zorgen met hun blauwe stroomgebied voor wat kleur. Niet verrassend is er vanuit de regio al veel interesse voor deze mooie reproducties. Nu nog even exclusief te bewonderen bij Tukker Life.

Nu te koop
De reproducties van deze bijzondere tekening zijn nu te koop via www.tukkerlife.nl. Voor een zeer betaalbare prijs; 39,95 euro. U ontvangt de 40 bij 30 centimeter afdruk in een zwarte lijst met passe-partout, afgedrukt op hoogwaardig Tintoretto papier met een prachtige textuur. Natuurlijk is dit ook een perfect geschenk voor Twentenaren 'in den vreemde' die zo een stukje thuis aan de muur kunnen hangen. Ook voor andere leuke items met een typisch Twentse flair kunt u terecht bij de website van Tukker Life; uiteenlopend van shirts, sweaters en caps tot groot formaat emaille schilden met het Twentse Ros.

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50