Shutterstock
Shutterstock

VV Oldenzaal speelt mooie toernooien

Algemeen

OLDENZAAL - Voetbalclub VV Oldenzaal kijkt al weer met enthousiasme uit naar de vele toernooien die de komende tijd weer op het programma staan. De Oldenzaalse trots is natuurlijk ook zelf gastheer voor wat mooie activiteiten.

Voor de toernooiencommissie is het ieder jaar weer een leuke uitdaging: zoveel mogelijk leuke en passende toernooien organiseren met sportieve uitdagingen én lol voor alle elftallen. Inmiddels is het schema bekend. Philip Lucassen en Bas Oosting pakken de organisatie van het lagere elftallentoernooi op nadat Martin Oude Nijhuis te kennen gaf graag het stokje te willen overdragen. Op zaterdag 9 juni komen de teams dan in actie.

Senioren-toernooi
Een langgekoesterde wens van de senioren is om eens een 35-plussers toernooi te organiseren. Dit gaat nu in vervulling; het zal samenvallen met het vrouwenvoetbaltoernooi op vrijdag 8 juni. Daarnaast organiseert Martijn Pool het traditionele veteranentoernooi op 2 juni en Jolanda van dieren gaat aan de slag met de jeugdtoernooien op 16 en 23 juni, de afsluiting van het seizoen.

Eerste toernooi
Het eerste toernooi staat al gepland voor woensdag 7 maart; het bekende schoolvoetbaltoernooi. Elke woensdagmiddag komt de schoolgaande jeugd dan naar VV Oldenzaal om deze uitdagende wedstrijden te spelen tegen hun leeftijdsgenoten. De scholen doen altijd fanatiek mee met dit toernooi, dat ook vaardigheden leert zoals echt teamwork.

Afbeelding
Spreekuur autisme 5 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei gisteren
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56