Afbeelding

Nieuwe wandelpaden bij terrein Hogt

Algemeen

OLDENZAAL - De wegwerkzaamheden aan de Schipleidelaan en Oude Almeloseweg in Oldenzaal zijn begonnen. De aannemer gaat hier diverse werkzaamheden uitvoeren.

Het gaat om werkzaamheden op en om terrein Hogt, waar eerder al een nieuw pannenkoekenhuis gebouwd is. Er worden nu nieuwe wandelpaden aangelegd. Het gaat om een nieuwvoetpad langs de Schipleidelaan en het doortrekken van een bestaand pad langs de Oude Almeloseweg. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met de Regio Twente. Het voetpad langs de Schipleidelaan komt te liggen vanaf het fietspad langs de Schipleidelaan tot het kruispunt met de Oude Almeloseweg. Langs de Oude Almeloseweg wordt tussen de Binnenweg en de Schipleidelaan een wandelpad aangelegd. Een deel van dit wandelpad is al in 2016 gerealiseerd. De werkzaamheden begonnen afgelopen week, deze week zijn de bomen gekapt langs de Oude Almeloseweg om het wandelpad te kunnen leggen. Dit draagt dan straks ook bij aan de toeristische en recreatieve aantrekkelijkheid van de activiteiten op terrein Hogt en de directe omgeving.

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Echtpaar Hofstra - Stappenbeld.
Twee Oldenzaalse echtparen vierden hun 60-jarig jubileum 3 mei, 15:43
Afbeelding
Oldenzaal wipt er fanatiek op los! 3 mei, 15:04
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:23
Afbeelding
Herdenking Jan J. Zorn zaterdag 3 mei, 12:07
Foto: Herbert Huizer
Tankenberg mooie beproeving voor Ronde 3 mei, 12:03
bridgen is gezellig
Zomer bridgedrive start op 13 mei 3 mei, 12:00