Afbeelding

Nieuw regionaal popkoor Sunday's

Algemeen

In Hengelo is pianovirtuoos en dirigent HenkJan Bloemendaal bezig een nieuw uniek popkoor op te richten met de naam Sunday's. De naam van het nieuwe koor is bewust gekozen omdat de repetities op zondagavond worden gehouden; een goede en energieke start van de week.

HenkJan Bloemendaal heeft met succes al meerdere grotere popkoren opgericht, onder andere in Rheine en Ermelo. Met Sunday's richt hij zich op de moderne popmuziek met liedjes van onder andere Beyoncé, Adele en Bruno Mars, maar natuurlijk ook op echte powernummers. Hierbij kun je denken aan Metallica, Coldplay, et cetera. Er wordt op een vlotte moderne manier gerepeteerd met gebruik van audiovisuele middelen. Bovendien wordt er naast het zingen aandacht besteed aan de presentatie en beweging. De deelnemers krijgen regelmatig nieuwe input aangeboden, zodat er steeds wat nieuws te beleven valt.

Sunday's popkoor repeteert iedere zondagavond in de Royal Albert Hall in het gebouw van de Hengelose Revue aan de Torenlaan 5-3 in Hengelo. Op zondag 29 januari en zondag 5 februari wordt er een gratis meezing- en kennismakingsavond gehouden. Aanmelden kan via sundayshengelo@gmail.com of via Facebook: Sunday's Popkoor.

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Echtpaar Hofstra - Stappenbeld.
Twee Oldenzaalse echtparen vierden hun 60-jarig jubileum 3 mei, 15:43
Afbeelding
Oldenzaal wipt er fanatiek op los! 3 mei, 15:04
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:23
Afbeelding
Herdenking Jan J. Zorn zaterdag 3 mei, 12:07
Foto: Herbert Huizer
Tankenberg mooie beproeving voor Ronde 3 mei, 12:03
bridgen is gezellig
Zomer bridgedrive start op 13 mei 3 mei, 12:00