Afbeelding
Foto: Martaposemuckel via Pixabay

Pas op voor bankfraude!

Algemeen

LDENZAAL - Impuls Oldenzaal houdt op woensdag 21 februari een voorlichtingsbijeenkomst over veilig bankieren. Zij doen dit samen met de politie en RegioBank Oldenzaal. 

Helaas worden jaarlijks nog te veel mensen slachtoffer van online criminaliteit; de schade wordt geschat op zo’n 60 miljoen euro. Er zijn diverse risico’s om slachtoffer te worden. Bijvoorbeeld door in te gaan op phishing-mailtjes of neptelefoontjes. Doel van de bijeenkomst is om mensen weerbaar te maken tegen deze vormen van criminaliteit. De bijeenkomst is in sociaal-cultureel centrum Willemien, op woensdag 21 februari van 14.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelding is wel noodzakelijk via info@impuls-oldenzaal.nl. Ook kan men langsgaan bij de bank aan de Wilhelminastraat 25.

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 8 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 13 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56