Wilna en het team van totaalBED Almelo zijn pas tevreden als de klant dat ook is.
Wilna en het team van totaalBED Almelo zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Voetenbord met tv-lift bij totaalBED

Algemeen

Op zondagochtend ontspannen televisie kijken vanuit je bed? Dat kan zeker, totaalBED Almelo heeft een voetenbord met ingebouwde tv-lift.

ALMELO - Ben je toe aan een nieuw bed, ga dan zeker even bij het ervaren team van totaalBED Almelo langs. Na ontvangst met een overheerlijke cappuccino, koffie of thee worden alle slaapcomfortwensen met je doorgenomen, waarna je sommige matrassen zelf kunt ervaren. Naast gedegen kwaliteit en service spelen ook een scherpe prijs en luxueuze uitstraling een rol. Zo kun je ook kiezen voor een voetenbord met ingebouwde tv-lift.

Ben je klaar met televisie kijken, dan verdwijnt met één druk op de knop de televisie volledig in het voetenbord. Ook bedrading is eenvoudig weg te werken. Combineer het luxe voetenbord met een boxspring uit de collectie naar jouw keuze. En net als de boxspring zelf, is het voetenbord volledig naar eigen wens mee te stofferen in de stof en kleur van je boxspring.

Het voetenbord met tv-lift (exclusief televisie) is verkrijgbaar in de maten 120, 140, 160, 180, 200 en 240 centimeter. Een passende televisie heeft een dikte van maximaal 8 centimeter en een buitenmaat van 98 centimeter. En wat deze tv-lift onderscheidt is dat je de lift op gewenste hoogte kunt verstellen. Wil je de tv of neuslengte, hoger of lager? Dit is allemaal mogelijk middels een simpele druk op de knop.

25 procent najaarkorting 
In de maand december is totaalBED Almelo zeker een bezoekje waard! Ben je eigenlijk toe aan een nieuw bed? Wacht dan niet langer! Bij een topkwaliteit boxspring profiteer je nu van maar liefst 25 procent korting! En uiteraard geldt ook bij afgeprijsde modellen gewoon een fabrieksgarantie.

Slaapwinkel totaalBED Almelo is ruim van opzet. Wanneer je de deuren van deze slaapwinkel openslaat stap je binnen in een wereld vol 1000 vierkante meter slaapcomfort. Iedere hoek laat een andere stijlvolle slaapkamer-showroom zien. Of je nu opzoek bent naar een complete slaapkamer, boxsprings, ledikanten, matrassen, topmatrassen, latenbodems, kledingkasten of beddengoed; totaalBED Almelo heeft het! Comfort staat voorop, maar een scherpe prijs is ook erg belangrijk.

Wilna en haar ervaren team helpen je verder. Wilna en haar ervaren team staan er om bekend dat zij pas tevreden zijn wanneer de klant dat ook is. Houd je van een zachte of juist harde matras? Heeft jouw partner andere wensen? Mogelijkheden zijn er te over bij totaalBED Almelo. In deze sfeervolle beddenspeciaalzaak geven ervaren beddenspecialisten je gedegen advies.

Hier word je geholpen door een enthousiast team dat echt verstand heeft van de producten die zij verkopen. En met de klant meedenken en net zo ver gaan tot alles naar wens en tevredenheid is.
Mocht je doordeweeks geen tijd vinden, kom dan op een koopzondag even langs. Want totaalBED op Woonboulevard Almelo is iedere zondag geopend!

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 9 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 14 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56