Afbeelding

Enquête parkeren in de binnenstad

Algemeen

De gemeente wil graag van inwoners en ondernemers horen hoe zij denken over het parkeren in de binnenstad.

OLDENZAAL - Nee, nu niet allemaal tegelijk met de hooivorken naar het gemeentehuis; de gemeente wil het wel graag productief houden. Weinig onderwerpen weten doorgaans zo’n irritatie op te wekken als het parkeren... De gemeente wil graag weten hoe de situatie nu is, ook omdat de binnenstad zelf door de jaren heen veranderd is. Zo maakten winkels plaats voor woningen en er kwam meer groen. Een en ander zorgt ook voor een veranderende parkeerbehoefte. De uitdaging is dan ook om een goede balans te vinden tussen de bereikbaarheid en leefbaarheid van de binnenstad. De gemeente vraagt inwoners en ondernemers om een online vragenlijst in te vullen via: https://bit.ly/46HrSOD. Een papieren vragenlijst invullen kan natuurlijk ook, deze ligt bij de receptie van het stadhuis. “Met dit onderzoek hopen we een goed beeld te krijgen van de behoefte rondom het parkeren in de binnenstad. Inwoners en ondernemers helpen ons daarom enorm door de vragenlijst in te vullen!”, aldus wethouder Evelien Zinkweg. Er zijn zelfs cadeaubonnen mee te winnen.

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 8 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 13 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56