Afbeelding

Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond

Algemeen

Laat uw hart verwarmen door het Muze-kwartet in de knusse foyer van Stadstheater De Bond. 

OLDENZAAL - Het Muze Kwartet geeft dinsdag 19 december een kerstoptreden met stemmige verhalen, sfeervolle muziek en mooie liederen naar De Bond. Wordt door Niek meegenomen in een Italiaanse Kerstlegende of het hof van een rijke koning door Maya, geniet van prachtige dwarsfluit muziek met Edith en de fantastische zang van klassiek en jazz-zangeres Deirdre en maak kennis met verteltheater. Niek vertelt o.a. een Italiaanse kerstlegende over een oude clown die nog eenmaal wil schitteren en Maya neemt u mee naar het hof van een rijke koning waar een eenvoudige herdersjongen te maken krijgt met jaloezie en argwaan van de hovelingen. En daarnaast nog twee verhalen en gedichten die perfect passen bij de warme en gezellige kerst! De muzikale omlijsting wordt gepresenteerd door de dwarsfluitiste Edith en de klassiek en jazz-zangeres Deirdre.

Kaarten
Kaarten zijn beschikbaar vanaf 7,50 euro incl. koffie of thee vooraf. Kaarten zijn te koop via: www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die ook telefonisch bereikbaar is via 0541 53 63 00

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 10 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 15 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56