Afbeelding

Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit!

Algemeen

Ontdek bij Sans-online de nieuwste collectie van Gabbiano, het Nederlandse urban lifestyle merk voor mannen. Verrijk je garderobe met kledingstukken die comfort en stijl combineren. Van prachtige knits tot kwaliteitsjeans met de perfecte pasvorm, of ga voor een comfortabel overhemd - bij Sans vind je als modebewuste man alles om je nu voor te bereiden op de koude winterdagen. Met de veelzijdige kleding van Gabbiano creëer je makkelijk een casual look en een meer formele uitstraling en alles daartussenin, dus een stijl passend bij elke gelegenheid.

De winterjassen van Gabbiano zijn ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit. Ze bieden niet alleen een trendy look, maar ook ademend vermogen, weerbestendige materialen en duurzaamheid. De jassen zijn winddicht en waterafstotend, waardoor ze geschikt zijn voor diverse weersomstandigheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze jassen een investering in jouw garderobe voor langdurig plezier, of je nu de stad doorkruist of de natuur verkent. Gabbiano biedt bescherming tegen alle elementen, zonder in te leveren op stijl.

Gabbiano onderscheidt zich als merk niet alleen door de trendy kleding, maar ook door hun focus op kwaliteit. Ontdek dit zelf bij Sans-online!

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 10 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 15 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56