SNOR staat sinds jaar en dag garant voor hilariteit op het podium. (Foto: José oude Lohuis)
SNOR staat sinds jaar en dag garant voor hilariteit op het podium. (Foto: José oude Lohuis) Foto: Copyright 2021/2022 Harry Moek

SNOR revue op zoek naar cast voor optredens in 2024

Algemeen

SNOR amusementstheater is een amateur theatergezelschap die eens per twee jaar een productie op de planken brengt. SNOR speelt voor vijf tot zes uitverkochte zalen in Stadstheater de Bond te Oldenzaal. De eerstvolgende productie wordt eind november 2024 op de planken gebracht.

OLDENZAAL - Acteerwerk, muziek, zang en dans onder leiding van een regieteam komen tezamen in prachtige decors ondersteund door een professionele licht- en geluid crew.  Voor aanvulling van de cast zijn ze op zoek naar acteurs, actrices, zangers zangeressen, dansers en danseressen. “Lijkt het je leuk om te acteren, te zingen en/of te dansen? En vind je het leuk om deel uit te gaan maken van een gezellig maar vooral ook bevlogen team? Schroom dan niet om je aan te melden!”, aldus SNOR. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met de productieleider, regisseur, muzikaal leider en/of choreograaf.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.snor-revue.nl of bel met de productieleider (0541 515763) Of liever nog: stuur je aanmelding per naar: snorproductie@gmail.com. Na ontvangst wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! gisteren
Afbeelding
O.C.V. de Vennemuskes houdt een Kerstbingo 9 dec., 15:42
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 9 dec., 11:47
Afbeelding
Lezing over kloosterleven 8 dec., 16:41
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Enquête parkeren in de binnenstad 8 dec., 13:42
Afbeelding
Brandveilig met peuters in huis 8 dec., 13:39
Afbeelding
Vrijwilligers in het zonnetje gezet 8 dec., 12:36