Afbeelding
Foto:

Vrijdag & zaterdag open dag bij Kachel Centrum Twente

Algemeen

Het Kachel Centrum Twente houdt deze vrijdag 17 en zaterdag 18 november open dagen. Zij laten u graag kennismaken met de nieuwste innovaties op het gebied van houtkachels en bijbehorende filtersystemen.

OLDENZAAL - Er is voor elk huis een hout- of pelletkachel te plaatsen die past binnen de sfeer en verwarmingsbehoefte van de bewoners. Goed advies en professionele plaatsing zijn hierbij belangrijk voor een uitstekend resultaat. Het Kachel Centrum Twente heeft inmiddels ruim 28 jaar ervaring op dit vlak. Men levert uitsluitend kwaliteitsmerken, zoals het Duitse merk Hark met geïntegreerd fijnstoffilter, het Spaanse Lacunza, de Deense top houtkachels van TermaTech, het Italiaanse Ravelli en het Zwitserse Tonwerk. Stuk voor stuk Europees geproduceerde merken die voldoen aan de strikte Ecodesign eisen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Open dagen
Tijdens de open dagen kan men kennismaken met de grote diversiteit aan kachels. Er zijn vertegenwoordigers van Hark houtkachels en Kutzner + Weber aanwezig om uitleg te geven over de werking van de fijnstoffilters voor het verbeteren van de luchtkwaliteit rondom huis. Bovendien ontvangt men 10 procent korting bij aankoop van een filter van Kutzner + Weber of op een houtkachel van TermaTech. Op vrijdag is men welkom van 10.00 tot 19.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het Kachel Centrum Twente is gevestigd aan de Tijgaardenstraat 44 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie over de producten ook op de website: www.kachelcentrumtwente.nl 

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! gisteren
Afbeelding
O.C.V. de Vennemuskes houdt een Kerstbingo 9 dec., 15:42
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 9 dec., 11:47
Afbeelding
Lezing over kloosterleven 8 dec., 16:41
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Enquête parkeren in de binnenstad 8 dec., 13:42
Afbeelding
Brandveilig met peuters in huis 8 dec., 13:39
Afbeelding
Vrijwilligers in het zonnetje gezet 8 dec., 12:36