Ter plekke wordt door Voshaar Zonnesystemen bekeken wat de mogelijkheden zijn.
Ter plekke wordt door Voshaar Zonnesystemen bekeken wat de mogelijkheden zijn.

‘Twentse nuchterheid is de kracht van Voshaar’

Algemeen

ENSCHEDE - “Of het plaatsen van zonnepanelen nog rendabel is? Zonnepanelen zijn en blijven goed voor je portemonnee maar ook essentieel in de strijd tegen klimaatopwarming, zonne-energie is 100 procent groen terwijl netstroom deels opgewekt is met fossiele brandstoffen!”, vertelt Dick Agterhuis van Voshaar Zonnesystemen.

Tot en met 31 december 2024 geldt de huidige salderingsregeling, daarna is het plan om de regeling af te bouwen. “Maar of dat daadwerkelijk gebeurt, is nog maar de vraag”, aldus Agterhuis. In het Belastingplan 2024 heeft de regering aangekondigd dat de energiebelasting op elektriciteit minder snel omlaag gaat dan verwacht en verschillende fracties in de tweede kamer hebben moties ingediend om het wetsvoorstel te wijzigen. “Maar hoe dan ook blijven zonnepanelen heel rendabel ook mede doordat de terugverdientijd nog steeds relatief kort is, gemiddeld zo’n vier jaar.”

Ook wanneer de salderingsregeling wordt gewijzigd betekent dat niet dat de zonnepanelen minder rendabel zullen zijn. “Je moet de groene stroom van de zonnepanelen dan zoveel mogelijk gebruiken wanneer deze wordt opgewekt. Dit kan ook steeds beter omdat huishoudelijke apparaten steeds meer met een app te gebruiken zijn. Ook als je zelf niet thuis bent!” 

Bel Voshaar Zonnesystemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ze komen aan huis om de situatie te beoordelen, de mogelijkheden te bespreken en stellen een vrijblijvende offerte op. Vier we-

ken na de opdracht monteren de eigen monteurs en elektricien de nieuwste zonnepanelen met de nieuwste technologie. “En er hoeft geen aanbetaling te worden gedaan”, zegt Agterhuis tot slot.

Voshaar Zonnesystemen
Jaargetijdenweg 6 in Enschede
T: 053 720 09 88
W: voshaar-zonnesystemen.nl

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 10 dec., 09:55
Afbeelding
O.C.V. de Vennemuskes houdt een Kerstbingo 9 dec., 15:42
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 9 dec., 11:47
Afbeelding
Lezing over kloosterleven 8 dec., 16:41
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Enquête parkeren in de binnenstad 8 dec., 13:42
Afbeelding
Brandveilig met peuters in huis 8 dec., 13:39
Afbeelding
Vrijwilligers in het zonnetje gezet 8 dec., 12:36