Hangar 11 op Vliegveld Twenthe wordt geheel in de stijl van Azië aangekleed.
Hangar 11 op Vliegveld Twenthe wordt geheel in de stijl van Azië aangekleed. Foto: John van Hese

‘Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!’

Algemeen

ENSCHEDE - “Indonesië is dichterbij dan je denkt! Selamat Datang oftewel van harte welkom op de meest sfeervolle Aziatische markt van het jaar: de Pasar Malam Asia. Met meer dan 100 kramen en indrukwekkende decors is het event nu nog imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren”, aldus de organisatie. Van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober wordt deze markt gehouden in Hangar 11 (Vliegveld Twenthe) Enschede.

Pasar Malam Asia wordt al vele jaren georganiseerd in Twente. In 1978 begon het in Borne, in 1994 werd verhuisd naar Hengelo en sinds 2013 wordt de Pasar Malam georganiseerd in Enschede. Vorig jaar bezochten zo’n 11.000 mensen dit evenement. Kom ook proeven en genieten van deze unieke beleving waar alle zintuigen worden geprikkeld.

Wat is er te doen?

Sfeervol shoppen over de grote Aziatische markt (meer dan 100 stands!), met unieke artikelen uit alle werelddelen inclusief medium- en massagestands. Heerlijke geuren nodigen uit om te smullen bij de vele food-stands, van Oriëntaalse maaltijden en snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Kortom er is zoveel te proeven bij Pasar Malam Asia. Geniet van swingende livemuziek en wervelende dansshows uit onder meer Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting de toeschouwers betoveren.

Veel voor weinig

Pasar Malam Asia moet voor iedereen toegankelijk zijn en betaalbaar blijven. Daarom heeft de organisatie de entreeprijs ondanks alle stijgende kosten gewoon op 8,50 euro gelaten, inclusief gratis parkeren en gebruik van de toiletten! Er is ook een 3-dagenkaart voor maar 19,50 euro. Standhouders hebben leuke aanbiedingen en snacken kan al vanaf 1,50 euro.

Proef, geniet en beleef!

Een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Een tropische reis in eigen land, zonder jetlag en dure vliegtickets. Een ervaring die maar eens per jaar plaatsvindt, dus mis het niet. Zet 29 september tot en met 1 oktober 2023 dus snel in de agenda. Toegangstickets zijn online te koop, alsook tijdens het evenement aan de deur. Blijf op de hoogte door aan te melden voor het event. Kijk voor meer informatie op www.pasarmalamasia.nl

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! gisteren
Afbeelding
O.C.V. de Vennemuskes houdt een Kerstbingo 9 dec., 15:42
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 9 dec., 11:47
Afbeelding
Lezing over kloosterleven 8 dec., 16:41
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Enquête parkeren in de binnenstad 8 dec., 13:42
Afbeelding
Brandveilig met peuters in huis 8 dec., 13:39
Afbeelding
Vrijwilligers in het zonnetje gezet 8 dec., 12:36