Afbeelding

Grote Clubactie start in Oldenzaal

Algemeen

OLDENZAAL - De Grote Clubactie barst los op zaterdag 23 september. De actie is nog altijd zeer populair in het Nederlandse verenigingsleven. Voor het vierde jaar op rij doen er steeds meer clubs mee om extra inkomsten op te halen voor de club. En om gewoon weer samen de schouders eronder te zetten.

Directeur Frank Molkenboer is trots dat er weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. “Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar.”

Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor 3 euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.

Met het kopen van een lot wordt niet alleen de vereniging gesteund, maar maken de kopers zelf ook nog eens kan op prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro. De trekking is op 28 november.

Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 10 dec., 09:55
Afbeelding
O.C.V. de Vennemuskes houdt een Kerstbingo 9 dec., 15:42
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 9 dec., 11:47
Afbeelding
Lezing over kloosterleven 8 dec., 16:41
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Enquête parkeren in de binnenstad 8 dec., 13:42
Afbeelding
Brandveilig met peuters in huis 8 dec., 13:39
Afbeelding
Vrijwilligers in het zonnetje gezet 8 dec., 12:36