Behang is bezig met een serieuze comeback!. Praxis Almelo laat de laatste trends zien!
Behang is bezig met een serieuze comeback!. Praxis Almelo laat de laatste trends zien!

Behang maakt een serieuze comeback

Algemeen

ALMELO - Behang is bezig met een serieuze comeback! Praxis Almelo laat de laatste trends zien!

Meer gezelligheid en warmte in huis, dat wil iedereen. En dat regel je snel met behang. Ben je op zoek naar nieuw behang voor je woonkamer of slaapkamer? Dan ben je bij Praxis Almelo op de goede plek, want hier vind je de nieuwste behangtrends en ontdek je welk behang het best bij je interieur past. En we geven 10 superhandige behang tips. Lees je mee?

Behangtrend 1: Spannende prints

Is een saai interieur helemaal niets voor jou en durf je een statement te maken? Haal je hart dan op bij deze superleuke trend: behang met spannende prints. Daarmee geef je karakter aan een kamer en laat je zien wie je bent. Met vliesbehang met hippe krokodillenprint bijvoorbeeld. Dat maakt je interieur meteen uniek en spannend. Mag het stoerder? Kies dan voor behang met prints van ruwe materialen zoals vliesbehang Stones. Daarmee tover je elke wand om in een onregelmatig gemetselde muur. Liefhebber van beton? Dan is behang met een betonlook echt wat voor jou!

Behangtrend 2: Natuurlijk en zacht

Kom je liever thuis in een rustig en zacht interieur? Dan is er voor jou ook meer dan genoeg keus, want behang met prints van zachte en natuurlijke materialen zijn helemaal hip. Met behang met een linnen-look maak je van je slaapkamer de fijnste plek op aarde. Fan van een natuurlijk interieur? Kies dan voor behang met een kurkdessin – lekker vintage! Of ga voor behang met bamboe-structuur, want dat straalt rust uit en geeft je meteen een sereen en relaxed gevoel.

Behangtrend 3: Ga voor groen!

Groen is hot. Je haalt er een stukje natuur mee naar binnen en je wordt er rustig van. De groene trend zie je nu ook terug op behang, dus dit jaar kun je volop genieten van behang met de mooiste botanische prints. Zoals vliesbehang Topchic bijvoorbeeld. Of het prachtige fotobehang Tropische Jungle. Maar ook groen behang met toffe prints van vroeger zijn terug van weggeweest. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van retro? Dan word je blij van vliesbehang Art Deco.

Behangtrend 4: Strakke strepen

Behang met strepen is terug van weggeweest. Fijn, want gestreept behang past bij elke woonstijl en interieur. We denken dat deze trend nog lang zal blijven, want het is tijdloos en geeft een leuk effect aan een kamer. Wil je bijvoorbeeld de hoogte van je woonkamer accentueren? Ga dan voor behang met verticale strepen – zoals dit zeegroene vliesbehang bijvoorbeeld.

Behangtrend 5: Bloemen

Of je nu warmloopt voor de botanische trend, voor een romantisch interieur of voor de sfeer van Engeland – behang met bloemen is altijd goed. En staat altijd gezellig! Omdat deze behang trend ook in 2023 populair is, kun je uit oneindig veel bloemenprints kiezen.

Wil je nóg meer inspiratie? Kom dan langs bij Praxis Almelo!

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23
Afbeelding
'Twentse nuchterheid is de kracht van Voshaar' 27 sep., 13:25
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Grote Clubactie start in Oldenzaal 23 sep., 17:30
Afbeelding
Gamma geeft tips over gereedschap 23 sep., 10:16