'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten)
'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten) Foto: Ron van Rutten

Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo

Algemeen

ALMELO - Kom jij zondag 4 juni ook naar de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo? Het gaat er swingend aan toe! Een geweldige brass band kan niet ontbreken, evenals limbodanseressen, de Steel-pan en de Caribische dansgroep. En vergeet de vele marktkramen en gratis kindervermaak niet! 

De braderie op Woonboulevard Almelo is zeker een bezoekje waard! Van 12.00 uur tot 17.00 uur is het één groot tropisch feest! Prachtige dames in verenkostuums dansen losjes op opzwepende muziek. Durf je mee te doen? Alleen kijken is uiteraard ook prima, maar de waaghalzen mogen een dansje meedraaien tijdens de leuke limbo-act. Daarnaast zullen enthousiaste braderiehouders hun snuisterijen, deco en lekkere smulkramen aan je presenteren. Zomerkleding, heerlijke geurtjes, kristallen of leuke tassen, er is werkelijk van alles te koop en te beleven. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en kunnen kinderen zich vermaken in de zweefvliegtuigjes. Maar ook de gratis Knutselcorner en de Schminkdames zijn weer van de partij! En als de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook! En vergeet ook een bezoekje aan de winkels op Woonboulevard Almelo niet. De afprijsrondes zijn in volle gang! Tot wel 70 procent in sommige winkels, dus pak dat ook nog even mee!

Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 17 uur geleden
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 20 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 19 apr, 15:41