Onbeperkt en ongechloreerd zwemmen in het natuurzwembad van het BadePark Bentheim.
Onbeperkt en ongechloreerd zwemmen in het natuurzwembad van het BadePark Bentheim.

Volop zwemplezier bij het BadePark in Bad Bentheim

Algemeen

Het  familiezwembad van BadePark Bentheim biedt bezoekers gevarieerd zwemplezier! Via de Daylight-glijbaan naar het stromingskanaal, de schommelgrot met massagebedden... gewoon heerlijk! 

Bad Bentheim - Rustig baantjes trekken kan in het ruime sportbad. En voor de jongere bezoekers is er een geweldig speellandschap met een spetterende wateregel, fonteinen en een waterglijbaan. Verveling is hier absoluut uitgesloten!

Het exclusieve en aantrekkelijke saunalandschap van het BadePark Bentheim is het hele jaar door een ontspannend hoogtepunt! Aantrekkelijke sauna’s, de prachtig aangelegde natuurlijke zwemvijver en het grote wellnessgrasveld nodigen uit om te ontspannen en tot rust te komen. Stijlvolle ontspanningsruimtes en een gevarieerd gastronomisch aanbod maken het wellnessprogramma compleet.

Een veelbelovend verwenprogramma wordt in de schoonheidssalon Pure Silk aangeboden: in de wellnessruimte kunnen behandelingen in de hamam, deskundige massages en andere behandelingen voor lichaam en geest worden ondergaan.

En als de zomer zich aandient met veel zonneschijn, dan heeft het BadePark het natuurzwembad voor onbeperkt en ongechloreerd zwemplezier op een ruim en aantrekkelijk terrein!

Badepark Bentheim is gevestigd aan Zum Ferienpark 1, 48455 in Bad Bentheim. Ga voor meer informatie naar www.badepark-bentheim.de of bel naar +49 5922 999 450.

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23
Afbeelding
'Twentse nuchterheid is de kracht van Voshaar' 27 sep., 13:25
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Grote Clubactie start in Oldenzaal 23 sep., 17:30
Afbeelding
Gamma geeft tips over gereedschap 23 sep., 10:16