Het was zowel voor het koor als de toehoorders genieten!
Het was zowel voor het koor als de toehoorders genieten! Foto: Picasa

Bravo voor het koor van Lions BOCA en entertainer Jan Mulder!

Algemeen

Niet iedereen was in staat om afgelopen zondag naar buiten te komen om het optreden van het Lions BOCA koor mee te maken. Maar de ramen bij woonzorgcentrum de Mariahof waren opengezet zodat er mee kon worden geluisterd én gezongen. Ook vanaf de balkons klonk de vrolijkheid en levenslust door de straten!

OLDENZAAL - Zondag was het de dag van het Ouderenconcert in Oldenzaal. Vroeg uit de veren op een stralende zondagmorgen met een enthousiast Lions BOCA koor en een superpubliek. 

Al acht jaar lang organiseren de dames van Lions BOCA Oldenzaal Ouderenconcerten. Lions-clubs zetten zich graag in voor goede doelen en mooie maatschappelijke initiatieven, waarbij de Oldenzaalse tak ook zeker veel moois doet. BOCA staat hier voor ‘Brassica Oleracea Capitata Alba’, de Latijnse benaming van de witte kool oftewel de ‘boeskool’.

Dit jaar was de start op het voorplein van het woonzorgcentrum de Mariahof .Goed voorbereid, zodat iedereen mooi zicht had op het dameskoor van de Lions. Het was een brok vrolijkheid en gezelligheid met de zingende, springende en dansende dames van van het Lions BOCA koor. Zo mooi, zo vriendelijk en zo pakkend. Zo hebben de dames van Lions BOCA weer veel ouderen in Oldenzaal blij gemaakt met gezellige muziek, vol vrolijkheid en jolijt. Het weer was fantastisch, de buitenconcerten zijn dan ook geworden tot een smeltkroes van warmte, sfeer en gezelligheid.

De dames van Lions BOCA waren fit zo heb ik gezien, ze dansten volop, de stemmen waren gesmeerd en samen met sfeermaker entertainer Jan Mulder hebben ze weer vele senioren in Oldenzaal gefêteerd op een paar uurtjes muziek van toen en nu. Er werd opgetreden bij de Mariahof, de Scholtenhof en de Molenkamp. “Hoe fijn is het om kwetsbare ouderen bij de hand te nemen en ze zo te laten genieten”, aldus Claudia Patacca. Voor haar, het Lions koor en niet te vergeten Jan Mulder was het een zeer geslaagde missie. Ik maak een diepe buiging, Chapeau.

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23
Afbeelding
'Twentse nuchterheid is de kracht van Voshaar' 27 sep., 13:25
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Grote Clubactie start in Oldenzaal 23 sep., 17:30
Afbeelding
Gamma geeft tips over gereedschap 23 sep., 10:16