Deze jubileumeditie moet extra feestelijk worden.
Deze jubileumeditie moet extra feestelijk worden.

Wandel4daagse Oldenzaal staat alweer voor de deur

Algemeen

De 60e Wandel4daagse vindt plaats van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni. Alle fanatieke wandelaars zijn weer welkom om mee te lopen. Omdat het dit jaar een jubileum is, pakt men groots uit met extra activiteiten.

OLDENZAAL - De wandel4daagse heeft een nieuw website. Daarop kunnen gebruikers in de toekomst maandelijks een nieuwe wandeling verwachten. Bovendien komt deze website beschikbaar voor alle andere wandelactiviteiten in Oldenzaal. 

De wandel4daagse houdt gedurende vier dagen vanaf ongeveer 17.30 uur (exacte tijden zijn te vinden op de website) een korte (5 tot 6 kilometer) en een lange (10 tot 12 kilometer) wandeling. Er is dit jaar ook weer een qua lengte aangepaste tocht waardoor inwoners van zorginstellingen in een rolstoel onder begeleiding deel kunnen nemen. Ook andere inwoners die afhankelijk zijn van het gebruik van een rolstoel kunnen hieraan deelnemen. Het is dan wel de bedoeling dat er zelf een duwer geregeld is en men zich ook heeft aangemeld bij Anita Laarveld van de Zorgfederatie.

Leerlingen van het Twents Carmelcollege krijgen de mogelijkheid een maatschappelijke stage te lopen. Op vrijdag is er een gezamenlijke intocht vanaf het Twents Carmel College aan de Potskampstraat naar de Groote Markt voor de medaille uitreiking. Definitieve startplekken, informatie over de extra activiteiten en nog veel meer is te vinden op de website www.wandel4daagseoldenzaal.nl 

Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 27 mei, 13:59
Afbeelding
Eerste Graan & Korenfestival in Oldenzaal was zeer geslaagd 27 mei, 10:17
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15
Afbeelding
Bravo voor het koor van Lions BOCA en entertainer Jan Mulder! 26 mei, 13:20
Afbeelding
Adviezen over gezinsbijslagen 26 mei, 13:12
Afbeelding
Tropische sferen op Woonboulevard 26 mei, 13:06
Afbeelding
Volop zwemplezier bij het BadePark in Bad Bentheim 26 mei, 11:55