Ontdek de mooiste plekjes van het sprookjesachtige Bad Bentheim.
Ontdek de mooiste plekjes van het sprookjesachtige Bad Bentheim. Foto: Shutterstock

Fietstocht naar Bad Bentheim

Algemeen

Maak onder leiding van een ervaren Nederlandse gids kennis met de mooiste plekken in de omgeving van Bad Bentheim. Op 20 mei, 1 juli, 22 juli, 26 augustus en 2 september zijn er vanuit De Lutte fietstochten naar Bad Bentheim. 

DE LUTTE - Via Landgoedcamping Het Meuleman en camping De Bergboer in De Lutte gaat de tocht richting Gildehaus en verder langs weilanden, oude steengroeves, het kuuroord en door de bossen naar het stadje Bad Bentheim met het middeleeuwse kasteel en romantische steegjes. De gids leidt u naar bijzondere plekjes en vertelt u de mooiste verhalen over de geschiedenis en het leven van mensen vroeger. De pauze is op een bijzondere locatie. 

Het vertrek is om 09.30 uur bij Landgoedcamping Het Meuleman en om 10.00 uur bij camping De Bergboer in De Lutte. Rond 15.30 uur zijn de fietsers hier weer terug. Reserveren kan online op de website www.visitdeluttelosser.nl of telefonisch via 0541-551160. Er dienen minimaal zes personen mee te gaan en het maximum aantal deelnemers is twintig. De prijs is 19 euro, dat is inclusief een broodjeslunch in het bos. Ter plekke contant afrekenen. Op aanvraag zijn elektrische fietsen te huur bij de Bergboer (niet bij de prijs inbegrepen). Voor meer info: www.visitdeluttelosser.nl

Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 27 mei, 13:59
Afbeelding
Eerste Graan & Korenfestival in Oldenzaal was zeer geslaagd 27 mei, 10:17
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15
Afbeelding
Bravo voor het koor van Lions BOCA en entertainer Jan Mulder! 26 mei, 13:20
Afbeelding
Adviezen over gezinsbijslagen 26 mei, 13:12
Afbeelding
Tropische sferen op Woonboulevard 26 mei, 13:06
Afbeelding
Volop zwemplezier bij het BadePark in Bad Bentheim 26 mei, 11:55