Tekst/Foto: Martin Meijerink
Tekst/Foto: Martin Meijerink

Stadstheater: The Story of Simon & Garfunkel

Algemeen

Met een prachtige verhaallijn werd het concert van Paul Simon and Art Garfunkel in Central Park New York uit 1981 in herinnering gebracht.

OLDENZAAL - Het stadstheater De Bond was zaterdagavond volle bak. Het publiek heeft de sfeer van toen kunnen proeven. Het publiek heeft kunnen genieten van twee artiesten / muzikanten. Mooi om te zien en te horen is, dat ze met dit optreden de gevoelige snaar bij ons het publiek van Simon & Garfunkel wisten te raken. Muziek uit vervlogen tijden, romantisch en kleurrijk. Het was een herbeleving van de jaren zestig, zeventig. Een tijd waar menig persoon naar terug verlangt.

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertelden het verhaal en speelden de nummers uit het concert in Central Park in 1981. Tijdloze hits, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover. ‘Ook mijn verzoeknummer ‘Like a bridge over troubled water’ werd gespeeld, zachtjes heb ik meegezongen. Complimenten aan het team van Stadstheater de Bond voor dit soort voorstellingen met gezellige nazit.

De komende periode staan er meer concerten en andere leuke voorstellingen gepland in Het Stadstheater De Bond Voor iedereen is er wel een leuke voorstelling of optreden. Kijk voor het actuele overzicht voor de komende tijd en het kopen van kaarten op de website: www.stadstheaterdebond.nl 

Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 9 uur geleden
Loek Smidt, Rudi Platvoet en Peter van Esch (v.l.n.r.) maken deel uit van het team van deskundige vrijwilligers van het Belastingspreekuur.
Digitaal belastingaangifte doen wordt een fluitje van een cent 14 uur geleden
:Loat soezen den kloot op het Hulsbeek! (Tekst/foto: Martin Meijerink)
't Hoekje houdt weer Hulsbeekronde 2 mrt, 15:23
Afbeelding
Brandweer Twente zoekt voor 13 kazernes nieuwe vrijwilligers 2 mrt, 13:20
Zeker brieven, met hun formele taalgebruik en vaak complexere materie, zijn niet altijd duidelijk voor de ontvangers. Geef dit door, zo roept de gemeente op.
Gemeente Oldenzaal wil teksten verder verbeteren 2 mrt, 12:54
Afbeelding
Oldenzaal centraal in Ronde van Overijssel 1 mrt, 16:21
De introductie van het nieuwe materieel verliep ook niet bepaald vlekkeloos. Maar FNV maakt zich vooral zorgen over de personele gevolgen van Arriva's beleid. (Foto: Arriva/Lars Smook)
Dreigende staking in het OV 1 mrt, 16:18
De Stolpersteine zijn een blijvende herinnering aan de vermoorde Oldenzalers. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Wandel mee en ontdek de bijzondere Stolpersteine 1 mrt, 15:56