Afbeelding
Foto: Shutterstock

Klussendienst beter bereikbaar

Algemeen

De Klussendienst van De Werkwijzer is per 1 februari makkelijker bereikbaar. De Klussendienst, onderdeel van Service in de Stad krijgt een eigen telefoonnummer.

OLDENZAAL - Oldenzalers kunnen straks op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur bellen met het speciale nummer 0541-216 500. Bellers komen dan terecht bij de Werkwijzer, die de betreffende klus gaat beoordelen en inplannen. Mailen kan ook: klussendienst@werkwijzer-oldenzaal.nl. Tot nu toe liep dit altijd via Impuls, de nieuwe opzet is gestroomlijnder. 

De klussendienst helpt inwoners uit Oldenzaal die dit zelf niet meer kunnen. Bijvoorbeeld omdat leeftijd een rol speelt, er geen familie of netwerk is, of vanwege een lichamelijke beperking. Een lamp ophangen, een beugel aan de muur boren, transport of tuinwerk: in overleg is er veel mogelijk. De medewerkers van de Klussendienst komen altijd eerst langs om de situatie te bekijken. De klussen worden uitgevoerd door medewerkers, vrijwilligers en cliënten van de Werkwijzer. De dienst kan dus erg handig zijn voor een grote groep mensen - maar lang niet iedereen weet dat dit bestaat.

Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23
Afbeelding
'Twentse nuchterheid is de kracht van Voshaar' 27 sep., 13:25
Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Grote Clubactie start in Oldenzaal 23 sep., 17:30
Afbeelding
Gamma geeft tips over gereedschap 23 sep., 10:16