Afbeelding
Foto: Shutterstock

Klussendienst beter bereikbaar

Algemeen

De Klussendienst van De Werkwijzer is per 1 februari makkelijker bereikbaar. De Klussendienst, onderdeel van Service in de Stad krijgt een eigen telefoonnummer.

OLDENZAAL - Oldenzalers kunnen straks op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur bellen met het speciale nummer 0541-216 500. Bellers komen dan terecht bij de Werkwijzer, die de betreffende klus gaat beoordelen en inplannen. Mailen kan ook: klussendienst@werkwijzer-oldenzaal.nl. Tot nu toe liep dit altijd via Impuls, de nieuwe opzet is gestroomlijnder. 

De klussendienst helpt inwoners uit Oldenzaal die dit zelf niet meer kunnen. Bijvoorbeeld omdat leeftijd een rol speelt, er geen familie of netwerk is, of vanwege een lichamelijke beperking. Een lamp ophangen, een beugel aan de muur boren, transport of tuinwerk: in overleg is er veel mogelijk. De medewerkers van de Klussendienst komen altijd eerst langs om de situatie te bekijken. De klussen worden uitgevoerd door medewerkers, vrijwilligers en cliënten van de Werkwijzer. De dienst kan dus erg handig zijn voor een grote groep mensen - maar lang niet iedereen weet dat dit bestaat.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 18 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26