Toolstation Almelo helpt bij klussen.
Toolstation Almelo helpt bij klussen.

Toolstation Almelo helpt je verder!

Algemeen

Klussen in huis, daar houden wij van in deze tijden waarin wooncomfort en een eigen plekje steeds belangrijker wordt. Een uitbouw, een veranda of eigen werkkamer? Toolstation heeft alles in huis om de klus tot een goed eindstation te brengen!

ALMELO - Het vakkundige team van Toolsatation Almelo helpt klussers verder. De professionals weten Toolstation al te vinden, omdat het staat voor een zeer ruim assortiment tegen een uiterst scherpe prijs. Een onmisbaar item tijdens de klus? Toolstation heeft het in huis, waardoor de klus spoedig verlopen kan.

Tips vóórdat je gaat klussen
Toolstation Almelo geeft klustips voor de beginnende klussers. Zo weet je waar je aan moet denken en rekening mee moet houden voordat je met de klus begint.

Begin je een klus?
Maak dan, indien handig, met je telefoon foto’s van de werkzaamheden. Bij met name leidingwerk en installaties kan dit handig zijn. Deze werkzaamheden worden later aan het zicht onttrokken.

Bezuinig niet op materiaal
Dat bespaart je uiteindelijk veel tijd en ergernissen en is veiliger.

Kijk vooruit
Hoe en wat kun je netjes tijdens de klus wegwerken? Kijk bijvoorbeeld meteen of bestaande leidingen en draden kunnen worden weggewerkt.

Bij klussen staat de veiligheid voorop
Daarom is een veilige uitrusting een must. Gebruik waar nodig beschermingsmiddelen als veiligheidsbril en gehoorbeschermers. Kies ook bij sloopwerk voor veiligheidsschoenen. Deze zijn ook te koop bij Toolstation.

Toolstation verkoopt meer dan alleen gereedschap
En wie denkt dat Toolstation alleen gereedschap verkoopt, heeft het bij het verkeerde eind. Toolstation Almelo heeft in haar store naast gereedschap bijvoorbeeld ook installatiematerialen, schroeven, bevestigingsmiddelen en werkkleding.

Dit met een ruime keuze aan professionele merken. Dus de winkel op Woonboulevard Almelo is zeker een bezoekje waard! Bekijk ook de Maand Deals en profiteer daardoor van korting op een onmisbaar artikel. Toolstation is één van de snelst groeiende leveranciers van professionele gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers.

Via www.toolstation.nl zie je per productcategorie het ruime assortiment aan mogelijkheden. Ook vind je daar alle A-merken. En bij www.toolstation.nl/branches klik je op de vestiging van Almelo voor informatie en openingstijden. Alle producten zijn op voorraad in het centrale magazijn, zodat deze binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

In alle veiligheid word je geholpen en het deskundige team in Almelo geeft je graag de juiste tips over materialen en middelen, waardoor jouw klus snel en voordelig geklaard is.

Afbeelding
Oldenzaal eert veteranen met Veteranendag 21 mrt., 11:58
Afbeelding
Bevrijdingsconcert in Oldenzaal op 2 april 20 mrt., 10:51
Afbeelding
Donaties aan voedselbank 18 mrt., 14:48
Afbeelding
Column Marleen Bode: Thuis 18 mrt., 14:19
Afbeelding
Miep de Vries viert 98-ste verjaardag 18 mrt., 12:18
Afbeelding
Veel auto-ongelukken door slaaptekort 18 mrt., 10:05
Afbeelding
Informatieavond van Heerenboeren Oale Groond 17 mrt., 16:03
Afbeelding
Meten is weten bij ZVV De Esch 17 mrt., 15:49